Cijene svih naših proizvoda:

   Naziv  Količina  Iznos
 1. Šator 10m x 5m
 1 1500,00
 2. Tobogan sa prostorom za igru - Spiderman
 1  1500,00
 3. Tobogan na napuhavanje - Zec
 1  1300,00
 4. Tobogan na napuhavanje - Pijetao
 1  1000,00
 5. Pivski komplet - stol i 2 klupe
 8  800,00

Trgovačko društvo nije u sustavu PDV-a. Navedene cijene su u Kunama, te se odnose na najam u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) i praznika uz avansno plaćanje.

...:::!!! Radnim danom popust 10% !!!:::...


Moguće je iskoristit samo jedan popust, popusti se ne zbrajaju

Osnovna cijena je bazirana na cjelodnevnom najmu(8 sati), te je kao takva nepromjenjiva.
U cijenu je uključena dostava, montaža, demontaža i odvoz za područje Zagreba(do 10km)-višednevni najam uključuje i prijevoz izvan Zagreba
Najmoprimac je odgovoran za sva oštećenja koja nastanu neodgovornim ponašanjem, te će mu se shodno tome i naplatit.
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte
Kontakt


ODREDBE I UVJETI NAJMA


Studio Tina d.o.o. iznajmljuje opremu uz sljedeće uvjete i odredbe

Narudžbom se smatra usmena, telefonska ili e-mail narudžba koja podrazumijeva da je kupac pročitao, razumio i u potpunosti se složio te je dužan pridržavati se svih naših uvjeta.

Radnim danom se smatra period od ponedjeljka do četvrtka uključujuči oba dana.

Najmoprimac, osoba koja unajmljuje ili prihvaća da unajmljuje u ime treće strane ili organizacije, poduzeća, javnog tijela, dobrotvorne ustanove prihvaća odgovornost za siguran rad i čuvanje opreme.

Oprema ostaje vlasništvo tvrtke Studio Tina d.o.o. za sve vrijeme korištenja

Tvrtka Studio Tina d.o.o., njezini zaposlenici ili agenti zadržavaju pravo otkazati, izmijeniti ili odgoditi bilo koju rezervaciju, ako su na to prisiljeni zbog okolnosti izvan naše kontrole, kao što je ozbiljna bolest, terorizam, nevrijeme ili bilo koje druge okolnosti koje bi dovele tvrtku ili bilo kojega od njezinih zaposlenika u opasnost. U slučaju prometnih ili drugih nekontroliranih okolnosti koje nas mogu spriječiti da ispunimo svoje ugovorene obveze naša odgovornost će biti ograničena na povrat bilo kojeg iznosa plaćenog za ugovoreni događaj ili srazmjerno smanjenjih iznosa plaćenih za najam odgođenog događanja. Nikakva odšteta neće biti plaćena bez obzira na bilo kakav gubitak zarade.

Najmoprimac ili bilo koja osoba koju je najmoprimac ovlastio da upravlja opremom razumije da tvrtka nije odgovorna za bilo kakve nesreće osoba ili štetu na bilo kojoj imovini izazvanoj korištenjem opreme.

Najam pravnim osobama sa otvorenim pristupom korištenja isto je moguć. Takve zabave moraju imati osobu koja je isključivo zadužena da pazi na opremu i njezinu sigurnu uporabu(nije zadužena za čuvnje djece i brigu oko njih) uz nadoplatu od 250 kuna po najmu. Osoba se mora rezervirati do 2 tjedna unaprijed.

Iznajmljivač treba uzeti u obzir ove radne smjernice:

Odrasla osoba (18 godina ili više) koja nadzire mora imati dovoljno ovlasti da spriječi nemarno ili grubo ponašanje ili namjernu grubu igru.

Uvjerite se da nikome iznad dobne granice nije dopušten pristup jedinici na napuhavanje, a posebno omladini i odraslima. To je zbog razloga sigurnosti, načina proizvodnje i osiguranja.

Osobe starije od 13 godina moraju unajmiti jedinicu za odrasle (ako je dostupna).

Odgovorna odrasla osoba mora nadzirati djecu za sve vrijeme korištenja naše opreme.

Ne dopustite bilo kome uporabu jedinice dok se ona napuhava ili ispuhava.

Djeca se ne smiju penjati, sjediti ili vješati na zidove na napuhavanje.

Ne dozvolite djeci da poskakuju na prednjoj sigurnosnoj stepenici. Sigurnosna stepenica je da pomogne korisnicima u sigurnom pristupu ili odstupanju s jedinice.

Osigurajte da jedinica za napuhavanje nije pretrpana. Ograničite broj korisnika kako bi se svakom djetetu omogućilo dovoljno prostora za sigurnu igru.

Pokušajte izbjeći da velika i mala djeca koriste jedinicu za napuhavanje u isto vrijeme.

Cipele, broševi i nakit moraju biti uklonjeni. Preporučamo da uklonite i naočale.

Ne konzumirajte hranu ili piće dok ste na jedinici na napuhavanje, kako bi se izbjegao nered ili mogućnost gušenja.

Ne unosite nikakve zabavne, obojene igračke, zapetljane vrpce I sličnu opremu koja pravi nered ili ostavlja mrlje na opremi za napuhavanje jer ćete biti odgovorni odnosno platiti čišćenje ili popravak.

Nema pušenja, vatre ili roštilja u okruženju od 8 metara .od jedinice na napuhavanje

Kućnim ljubimcima nije dopušten pristup jedinici za napuhavanje.

Ne dozvolite djeci da budu previše bučni te da se guraju ili sudaraju. Opomenite ih da prevrtanje preko glave može biti osobito opasno jer mogu zadobiti ozbiljne ozljede leđa ili vrata.

Uzmite u obzir zdravstveno stanje djece koja se koriste opremom. Astmatičari i djeca s posebnim potrebama zahtijevaju dodatni nadzor dok se koriste ovom opremom.

U slučaju kiše udaljite djecu, isključite ventilator i poklopite pumpu iz sigurnosnih razloga. Kada je sigurna ponovna upotreba, ponovno upalite, dobro obrište svu preostalu vlagu, prije nego što djeci dozvolite da se vrate.

Ne prskajte vodu u blizini električnih ventilatora.

Svaki sat provjerite da je unajmljena jedinica sigurno povezana na mjestima učvršćenja za tlo.

Nikad ne uključujte ili isključujte ventilator dok je jedinica za napuhavanje u upotrebi.

Ako jedinica za napuhavanje bilo iz kojih razloga padne, odmah je napustite kako biste izbjegli ozljede I nazovite nas na telefon 098274960 ili 0915054405

Imajte na umu, ako je unajmljena jedinica pretjerano prljava ili oštećena zbog zanemarivanja ili neprikladnog ponašanja klijenta, klijent je odgovoran za namirenje cjelokupnog troška popravka ili čišćenja.SVAKA ŠTETA NA JEDINICI UČINJENA TIJEKOM RAZDOBLJA UNAJMLJIVANJA IĆI ĆE NA TERET UNAJMLJIVAČA.

Idi na NaslovnuNa vrhIsprintaj Stranicu